Támogatónk a Pick Szeged Kézilabda csapata

pick_csapatkep.jpg

Fotó: Schmidt Andrea

„Együtt a biztonságért” – projekthez

Gyermekkorunkban mindannyian arról álmodtuk, hogy sztárcsapatban játszhatunk, ahol remekül teljesítünk, és zsúfolásig telt csarnokban nekünk szól a taps, a mi nevünket skandálják a szurkolók. Állandóan ez lebegett a szemünk előtt: az edzőteremben, a kemény edzőtáborokban, a sérülések idején gyógytorna közben. Mindent megtettünk, hogy jó játékos legyen belőlünk.

Az, hogy csapatban játszhatunk, külön öröm számunkra. Hiszünk abban, hogy együtt kiemelkedőbb eredményeket érhetünk el, mint egyedül. Figyelni tudunk egymásra, fontosak vagyunk egymás számára. Ha valamelyikünknek problémája van, bátran fordulhat a társakhoz, és igyekszünk együtt megoldani a helyzetet. A mi csapatunkhoz való tartozás különleges értékkel bír, mert számunkra ebbe a csapatba, közösségbe tartozni kitüntetés.

Hiszünk benne, hogy akarattal, kitartással, szorgalommal, összefogással a legmerészebb álmainkat is meg tudjuk valósítani, és ehhez nincs szükség semmilyen tiltott szerre vagy becstelen eszközre.

Rendezvénynaptár

előző 2017. július következő
KeSzeCsüPénSzoVas
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Hírlevél

A PoliceMail a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendszeresen megjelenő információs hírlevele.
Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kapj friss információkat, értesülj a legújabb felhívásokról, hirdetményekről, melyek a biztonságodat védik.
Feliratkozom