Király Leventéné

kl.jpgÖrömmel értesültem az "Együtt a biztonságért" projektről, a CsMRFK Bűnmegelőzési Osztályának nyertes pályázatáról. Nagyon jónak és hasznosnak tartom a Bűnmegelőzési Osztály azon szándékát, hogy együtt szólítja meg a fiatalokat, a gondoskodó szülőket és a nevelő tanárokat a bűnmegelőzés érdekében. Valamint, hogy a programba bekapcsolódnak az önkormányzatok is.

A projekt célja - többek között - minden lehetséges segítség nyújtása a pedagógusoknak annak érdekében, hogy bűn- és baleset-megelőzési munkájuk eredményre vezessen. Rendkívül fontos, hogy ezt a segítséget a pedagógusok maximálisan igénybe vegyék, éljenek a lehetőséggel, rendszeresen látogassák a weblapot, hogy ezzel minél tájékozottabbak legyenek bűnmegelőzési munkájukban, ami természetesen szükséges sikeres segítő tevékenységükhöz.

Azt kívánom a Bűnmegelőzési Osztálynak és minden résztvevőnek, hogy a projekt minél több eredményre vezessen, hiszen ez a fiatalok - és mindannyiunk - érdeke!

Király Leventéné - nyugalmazott iskolaigazgató

Rendezvénynaptár

előző 2017. július következő
KeSzeCsüPénSzoVas
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Hírlevél

A PoliceMail a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendszeresen megjelenő információs hírlevele.
Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kapj friss információkat, értesülj a legújabb felhívásokról, hirdetményekről, melyek a biztonságodat védik.
Feliratkozom