Tandi Flóra - Csak egy hívásA Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság „112 - Tudd, hogy segíthess" komplex prevenciós programjának keretében elkészült a 112-es dal. Az előadó Tandi Flóra a „Csak egy hívás” címet adta a közös számnak.


A „112 - Tudd, hogy segíthess" két éve tartó komplex prevenciós programot a bűnmegelőzési osztály által koordinált, de a 112-es szervezetek együttműködésével létrejött - főként fiataloknak szóló - projektet az ORFK Ügyeleti Főosztálya is támogatta, az indulást pedig a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács tette lehetővé.

Az énekesnő és a főkapitányság együttműködése az év elején kezdődött, amikor a program keretében országos pályázatot hirdettek. Ebben a szervezők a segélyhívó számot népszerűsítő kampánydal „zenei csúcspontjára” vártak egy olyan figyelemfelhívó négy sort, amely a 112-es szervezetek fő üzenetét fogalmazta meg. Több mint hatvan pályamű érkezett be az ország számos pontjáról. Fiataloktól az idősebbekig, műkedvelőktől a profi zenészekig többeket megihletett a témaválasztás.

Számos kitűnő pályázat érkezett be, amelyből a szakmai zsűri a 36 éves Miklós András alkotását találta a legjobbnak. Rendezvénynaptár

09 Feb Biztonságos Internet Napja

A Safer Internet Day (Biztonságos Internet Napja) alkalmából több mint 100 országban a bűnmegelőzéssel foglalkozó szervezetek hívják fel a figyelmet az internethasználat előnyeire valamint veszélyeire.

24 Dec Karácsony

2020.12.24-25-26.

29 Nov Advent

2020.11.29-2020.12.23.

További események

Hírlevél feliratkozás

A PoliceMail a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendszeresen megjelenő információs hírlevele. Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kapj friss információkat, értesülj a legújabb felhívásokról, hirdetményekről, melyek a biztonságodat védik.Videótár


Facebook oldalunk