Fotópályázat - "Élet a tanyán"


Fiatalok figyelem!

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya fotópályázatot hirdet „Élet a tanyán” címmel. A pályázatra 10-18 éves, általános vagy középiskolás diákok alkotásait várjuk. A pályamunkák tükrözzék a külterületi életet, annak pozitív vagy negatív oldalát (Pl.: mezőgazdaság, vagyon- illetve személyvédelmi eszközök, infrastruktúra, közlekedési nehézségek, belvíz, termelőeszköz, tanyai élet stb.).

Pályamunkák:
Legalább 3, maximum 10 db fényképfelvételt várunk a megadott témában, ezek minimum 5 Mpixel méretűek legyenek. A beküldött alkotások mellékletében az alábbiakat kérjük feltüntetni: a kép címe (esetleg rövid leírás), a készítő neve, életkora, iskolája (amennyiben az iskola a beküldő, a felkészítő tanár neve), helyezés esetén értesítendő személy neve, telefonszáma, e-mail címe. A pályamunkához csatolandó adat- és felhasználási nyilatkozat letölthető innen.

Beküldési / leadási határidő: 2018. május 31.
Cím: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya - 6722 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 22-24. e-mail cím: barka@csongrad.police.hu Díjazás: az I. helyezett tabletet, a II. helyezett: 20.000,- Ft értékű műszaki vásárlási utalványt kap, a III. helyezett a CSMRFK BMO saját fejlesztésű értékes társasjátékait veheti át.


Eredményhirdetés: Szeged, 2018 június vége

A helyezettek névsorát a www.bulisbiztonsag.hu honlapon / Facebook oldalunkon találhatjátok meg. A díjátadással kapcsolatban az érintetteket telefonon, illetve e-mailben külön értesítjük. A pályaműveket a díjátadó helyszínén, a rendőr-főkapitányság épületében (6722 Szeged, Kossuth L. sgt. 22-24.) fogjuk kiállítani. (További információ írásban a barka@csongrad.police.hu e-mail címen kérhető.)

Rendezvénynaptár

22 Mar A víz világnapja

A víz világnapja

27 Mar Színházi világnap

Színházi világnap

01 Apr Bolondok napja

Bolondok napja

További események

Hírlevél feliratkozás

A PoliceMail a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendszeresen megjelenő információs hírlevele. Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kapj friss információkat, értesülj a legújabb felhívásokról, hirdetményekről, melyek a biztonságodat védik.Videótár


Facebook oldalunk