Két hónap, hatvanegy nevezés a készülő 112-es dalra


Két hónap, hatvanegy nevezés a készülő 112-es dalra

2020. 05. 24., v - 08:10
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Több mint hatvan pályamű érkezett be az ország számos pontjáról a 112-es dal pályázatára. Fiataloktól az idősebbekig, műkedvelőktől a profi zenészekig többeket megihletett a témaválasztás.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az ORFK Ügyeleti Főosztályának támogatásával országos pályázatot hirdetett, amelyben a szervezők a 112-es segélyhívó számot népszerűsítő program készülő kampánydalának „zenei csúcspontjára” vártak egy olyan figyelemfelhívó üzenetet négy sorban, amely a program fő üzenetét fogalmazza meg.

A pályázat határideje a napokban lejárt, ezért most a szakmai zsűri izgalmas feladat előtt áll: hatvanegy pályamű közül kell kiválasztania a bűnmegelőzési szempontok és a dalszerzői követelmények figyelembevételével a győztes alkotást.

Az eredményhirdetésre várhatóan június közepén kerül sor. A nyertes alkotó nemcsak értékes ajándékokat vehet át, de pályaműve helyet kap a program kampánydalában, amely Tandi Flóra pop/crossover énekesnő „#5050 eQuality” című harmadik koncepció-albumán lesz hallható.

Rendezvénynaptár

21 Mar A költészet világnapja

A költészet világnapja

15 Mar Az 1848-as forradalom ünnepe

Az 1848 március 15-i forradalom célja a Habsburg uralom megszüntetése, a függetlenség és az alkotmányos berendezkedés kivívása volt.

08 Mar Nemzetközi nőnap

Nemzetközi nőnap

További események

Hírlevél feliratkozás

A PoliceMail a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendszeresen megjelenő információs hírlevele. Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kapj friss információkat, értesülj a legújabb felhívásokról, hirdetményekről, melyek a biztonságodat védik.Videótár


Facebook oldalunk